Maatwerk

Voor als u niet alleen op zoek bent naar een stoel, maar naar een oplossing.

Voor als u niet alleen op zoek bent naar een stoel, maar naar een oplossing. Doelgerichte aanpassingen aan een bureaustoel zorgen ervoor dat elke gebruiker prettig en correct zit op een Axia maatwerk bureaustoel. In samenwerking met BMA Ergonomics hebben wij al vele zitoplossingen bedacht voor de meest uiteenlopende fysieke problemen, zo ook voor bijvoorbeeld mensen met een blessure of beperking.

Last van een hyper-lordose (holle rug) of hernia? Misschien heeft u een tengere lichaamsbouw en klein van gestalte of u bent net zeer groot, en/of steviger van lichaamsbouw. Ook bij bekkeninstabiliteit, spataders of een pijnlijk staartbeen zorgen doelgerichte aanpassingen voor meer comfort en ondersteuning.

Soms zorgt een kleine aanpassing al voor een groots effect, waardoor maatwerk niet altijd duur hoeft te zijn. Afhankelijk van het klachtenpatroon werken we nauw samen met de behandelende kinesist, ergotherapeut en/of revalidatiecentra. Dit met als enige doel uw comfortniveau te verhogen tijdens het zitten!

Contacteer ons