Revitalisatie en Second Life

Een modulair systeem met een duurzaam concept.

Revitalisatie: een modulair systeem met een duurzaam concept

Door de modulaire opbouw van de Axia stoelen creëren we niet enkel een ergonomische, maar ook een duurzame oplossing. Door middel van revitalisatie kan uw Axia stoel weer als nieuw worden gemaakt. Zo zijn de onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage los te verkrijgen en eenvoudig te (de)monteren. Denken we maar aan armpads, armleuningen, zit- en rugkussens, wieltjes en gasliften.

Tot op de dag van vandaag is deze revitalisatie zelfs mogelijk op uw Axia Classic – de eerste generatie Axia stoelen, die op de markt kwam in 1996. Het principe van de circulaire economie bestaat erin de waarde van de producten en materialen zo lang mogelijk te behouden, en streeft ernaar de afvalproductie te verminderen. Dit door de producten te herstellen, te onderhouden en te hergebruiken enerzijds, en de materialen te recycleren anderzijds.

Second life

Het zou jammer zijn om kantoorstoelen die nog in een goede staat zijn zomaar weg te gooien. Omdat bedrijven besparen op oppervlakte en medewerkers vaker van thuis uit moeten werken, wordt er een vraag en aanbod gecreëerd van Second Life stoelen. Naast het milieuvriendelijke aspect van een Second Life stoel spaart u trouwens ook nog uw portemonnee. Ideaal voor bijvoorbeeld uw thuiswerkplek, uw studerende zoon of dochter, of uw start-up. Laat ons weten naar welk type en uitvoering u op zoek bent, dan helpen we u graag verder.

Bekijk onze voorraad Second Life stoelen op onze Facebook-pagina. Ze is ook aan te vragen via het contactformulier.